Eller jo förresten, det har vi visst det!
Johan har målat fönster och oljat in bordet på altan och jag har producerat 8 brev innehållandes affischer till kunder, plus åkt till affären och inhandlat frimärken för att sedan brumma vidare till brevlådan på Rapsgatan där de tömmer senast i stan!
Därefter bakade jag Äppelpaj och Kladdkaka med After Eight.
Vi skulle ju få främmande; Jens & Sandra med barnen och Ann-Sofie & Pekka ville gratulera Viktor till hans 19 år fyllda.
Förutom presenter från dom så fick han en försenad student present av Per-Erik & Raija som är Viktors farmors bror & hans fru (dvs Ann-Sofies bror och hans fru). Nåja, han fick i alla fall ett otroligt läckert armband av ett märke som heter Nomination Italy.
Håll med om att det är så himla snyggt!
Oj så goda bakverken blev!
Båda blev supersmarriga men kladdkakan blev faktiskt extra god måste jag säga.
Jag citerar direkt från Tasteline där jag inhämtade receptet:
Det här är verkligen en kaka för mintälskaren. Chokladen smälter och blir en fin glasyr över kakanGör den, jag lovar att ingen blir besviken.
Recept på Kladdkaka med After eight
Ingredienser
150 gram smör, (eller margarin) 10 st After Eight, bitar 2 st ägg 3 dl socker
1,5 dl vetemjöl 5 msk kakao 1 tsk salt 10 st After Eight, bitar
Tillagning
6 - 8 bitar
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret i en kastrull, lägg i chokladbitarna i det varma smöret
och låt dem smälta.
3. Rör samman ägg och socker, slå sedan smöret över. Sikta i mjöl,
kakao och salt.
4. Bröa en springform och häll i smeten.
5. Grädda i ca 25 minuter.
6. Tag ur den varma kakan och låt After Eightbitar smälta över.
Reception: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
0 kommentarer:
Skicka en kommentar