Märkligt med tiden, för dent går så fort.
Vad jag än gör så blir det nästan alltid snärjigt på nåt vis mot slutet.
Som idag, nu ska jag laga middag, men kl är redan 18:00.
Har planerat att laga en fiskgratäng som jag fick hemma hos Maggan en gång.
Den var så god, har letat på hennes blogg för receptet men kan inte hitta.
Så nu får "the cooking viking" laga på "känn".
Minns att det skulle va tacosås blandat med grädde eller craime fraiche?
Osså fisk såklart.... och så skulle man ha tacoschips (smulat?) ovanpå det hela....
Om jag inte minns fel så skulle tacoschipsen på innan man ställer in det i ugnen men Maggan glömde det så hon smulade dem ovanpå när det va klart istället och hela hennes familj tyckte att det va godare, eller hur var det nu?
Skulle det vara ost i gratängsåsen också?
Hmm, det här blir en intressant middag!
Dela med dig... eller följ mig...
torsdag 21 januari 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentarer:
Men gumman.
Receptet finns under kategorin recept på min blogg. Du skulle ha ringt och frågat.
Ingredienser
4 port
600 g fiskfilé, t ex sej
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl Arla Köket riven ost texmex
15-20 tortillachips
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst.
Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna.
Lägg dem i en smord ugnssäker form.
Blanda grädde, tacosås och ost.
Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över.
Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min.
Servera med kokt potatis eller ris.
Tips Servera med en extra klick hot tacosås.
Skicka en kommentar