Det vart ju lite väl mycket att laga från grunden med Linas Matkasse, i alla fall tycker min sambo det.
Men jag kan faktiskt hålla med, inte för att jag inte gillar att laga mat för det gör jag verkligen, utan för att vi, ja i alla fall jag har så ont om tid så i säljsäsong, dvs mars till och med maj och september till och med november. Men jag vill ju inte göra avkall på det jag eller familjen äter.
Jag vill att vi alla ska äta näringsrik, nyttig och variationsrik mat, och det låter väl inte så svårt men men 15 timmars arbetsdagar har jag i alla fall svårt att få livspusslet att gå ihop.
Så nu testar vi Matkomfort där man endast spenderar 5-10 minuter aktiv tid i köket. Den ni!
Det unika med Matkomfort är att maten är förberedd så långt det går.
Allt som man med fördel kan förbereda har de redan gjort åt oss, precis som på restaurang. Smidigt va?
Idag åt vi; Stekt torsk med remouladsås och morotssallad
Omdöme: det gick supersnabbt att laga, och remouladsåsen var superb!
Resten av veckan -som ska bli spännande- ser ut så här:
Tisdag; Kotlett från Rocklunda gård med örtsås, stekt vårlök och fullkornsris
Onsdag; Kycklingschnitzel med timjanssky, matvetesallad med gröna ärtor
Torsdag; Pastagratäng med färsk vitkål och oregano
Det har skrivits en del om Matkomfort, här kan ni klicka er vidare och läsa vad Gastonomisverige och UNT har skrivit!
0 kommentarer:
Skicka en kommentar