Efter skohysterin blev det middag på Ayakos Sushi med min dotter Alva.
Vi hade riktigt trevligt & kul tillsammans och det var så mysigt så.
Alva drack Calpis som är en japansk läsk utan kolsyra. Alva gillar denna läsk jättemycket, och jag med, fast idag drack jag grönt te. Calpis är ungefär som en sorts energi- eller hälsoläsk fast utan kolsyra, den är mjölkig i färgen och smakar lite vanilj med en lätt sur smak, fast Alva & jag tycker att den Calpis som de serverar på Ayakos Sushi smakar Litchi.
Calpis uppfanns av japanen Kaiun Mishima (三島海雲, som åkte till Mongoliet och där prövade en dryck som visade sig var bra för vissa av hans åkommor. Väl hemma i Japan var Mishima fast besluten att tillverka en liknande dryck som fick namnet Calpis.
Dela med dig... eller följ mig...
fredag 7 maj 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar